KéSzülődő program

INDUL: 2016. OKTÓBER 21-ÉN PÉNTEKEN 17:00 ÓRÁTÓL

Egy gyermek érkezése a családba mindig különleges esemény. Van, hogy már a gondolat megfoganását is gondos előkészület előzi meg, máskor hirtelen és váratlanul kopogtat be hozzánk az érkező jövevény. Akárhogy is történt, történik, viszonylag rövid idő alatt felforgatja a várandós mama, papa, sőt a nagyszülők, akár a barátok életét is. A szülés – születés amennyire ünnepi pillanat, annyira része a hétköznapi, testi történéseinknek. Ahhoz, hogy a legtermészetesebb módon tudjuk világra segíteni gyermekünket, érdemes megkédeznünk magunktól, hogy mennyire ismerjük a saját testünket, lelkünket; e kettő viszonyát; tisztában kell lennünk azokkal a folyamatokkal, amelyek segítenek utat nyitni gyermekünknek, és persze nem felejtkezve el az apákról, érdemes elgondolkozni azon, hogy ki, milyen részt vállal ezekben a csodás pillanatokban.

KéSzülődő programunk hozzásegít ahhoz, hogy a babádnak egy jó meleg, biztonságos fészket építhess. A babavárás hónapjai alatti belső munka segít, hogy jóban legyél önmagaddal, megismerd határaidat, átgondold meglévő kapcsolataidat. Mindez nem kizárólag a szülés idején lesz nagy segítségedre, hanem megalapozza egy harmonikus család kibontakozását is.

A kiscsoportos keretek között zajló tematikus beszélgetések lehetővé teszik az egyéni igények gondos figyelembe vételét, mindemellett esélyt ad arra, hogy már a baba születése előtt is új barátságokat szőhess más kisgyermekes anyukákkal.

1. Várandós, terhes, áldott állapot 2016.október 21. péntek 17:00

– a várandósság testi, lelki dinamikája. Hogyan segítenek a bennünk zajló folyamatok a szülőségre érésben?

2. „Mélységes mély a múltnak kútja…” 2016. November 4. péntek 17:00

– az anya és az apa múltja, kapcsolatai, családtörténete. Milyen örökség vár gyermekünkre?

3. MZ/X jelentkezz!2016. November18. péntek 17:00

– Párbeszéd a magzattal. Mire kíváncsi a bennünk lakó emberke? Hogy szólhatunk hozzá?

4. Összhangzattan 2016. December 2. péntek 17:00

– Egymás megértése a szülőszobán. Kifejezetten szülő társaknak, bárki is lesz ott: hogyan készüljünk arra a bizonyos napra?

5.Szül, születik, szülesztik 2016. December 16. péntek 17:00

– avagy ki is a születés főszereplője, rendezője? Mit tehetünk, hogy ne statiszták legyünk?

6. Bölcső, kiságy, gyermekágy 2017. Janauár 6. péntek 17:00

– A nagy kaland, ami csak utána kezdődik. Hasznos tudnivalók a haszontalan tárgyakról, és az annál fontosabb ráhangolódásról.

A program ára:

Pároknak 3000Ft/alkalom

Bejelentkezés:

A jelentkezési lap kitöltésével ITT