HELLO OKTÓBER!

OKTÓBERBEN 3 ÚJDONSÁGOT szeretnénk neked ajánlani!

 

  • 1.       Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy elindítunk most egy olyan ÚJ PROGRAMOT, amelynek segítségével jelentős és megnyugtató változást tudsz elérni, ha jelenleg az EVÉS, ALVÁS, SZOBATISZTASÁG, TESTVÉRFÉLTÉKENYSÉG vagy a HISZTI témában éppen nehézségeid vannak, illetve bizonytalan vagy abban, hogy jól csinálod-e? Mindezt ráadásul egy kellemes csoportban, ahová a gyermekedet is elhozhatod, egy sokat tapasztalt, szakértő, új kolléganőnk vezetésével, aki már sok anyukának segített olyankor, amikor a helyzet reménytelennek tűnt. Most KEDVEZMÉNYES ÁRON tudod ezt a lehetőséget igénybe venni!

ÉRDEKEL!

  • 2.       A második ajánlatunk azoknak szól, akik mos készülődnek az élet egyik legnagyobb csodájára, azaz a szívük alatt hordanak egy gyermeket. Ez a program nem csak az első GYERMEKÜKET VÁRÓ ANYUKÁK ÉS APUKÁK számára fontos és hasznos, hanem azok számára is, akik második vagy harmadik gyermeküket várják és a második, harmadik alkalommal szeretnének tudatosabban JELEN LENNI a saját várandósságuk, szülésük, nagyobb családdá válásuk folyamatában. Ha részt veszel a programon NYUGODTABBAN, TUDATOSABBAN, ELMÉLYÜLTEBBEN, FELSZABADULTABBAN élheted meg a VÁRANDÓSSÁGOD heteit, ráadásul egy sokat tapasztalt szakértő kéz áll rendelkezésedre, ha úgy érzed, segítségre van szükséged.

ÉRDEKEL!

  • 3.       Harmadik újdonságunk igazából egy sokatok által kedvelt, már hiányolt és keresett programunk újra indulása. Néha érdemes várni, hogy az igazi eljöjjön. Most mi is így tettünk, mert sikerült egy olyan oktatót találnunk, akinek lelkesedésével, energiájával, profizmusával újra felfedezheted, kivirágoztathatod magadban a NŐT! Ja és mellesleg a babádnak is élvezetes, hasznos programban van része!

A(z) maminbaba_bemutato_grubedli.jpg megjelenítése

ÉRDEKEL!

 

Reméljük találsz kedvedre való programot!

Szeretettel várunk!