Hello Melo! Felkészítő program Munkába visszatérő anyukáknak

VISSZATÉREK!

 

HELLO MELO! PROGRAM

Ez a program két modulból áll, 2X2 órás, és egy-egy előadásból valamint interaktív beszlélgetésből és a személyes kérdések megválaszolásából áll.

Első modul

Repka Ági, a http://dolgozomami.hu/  írója, okleveleles munkaügyi szakértője segítségével járhattok körbe egy-egy témát, majd kötetlen beszélgetés keretében a felmerülő kérdésekre is válaszol. A kifejezetten fizetés nélküli szabadságon, lévő és innen visszatérő kisgyerekes nőknek szóló tanácsadáson a következő témákról lesz szó:

  • Az otthonlét munkajogi szemmel nézve: min is vagyok most? GYED-en, GYES-en?
  • Munkába visszatérés bejelentése: írásban, vagy szóban elég? És mi van, ha nem reagál a főnököm?
  • Szabadságok kiszámolása és kiadása, avagy mi jár neked, hogy számold ki, s hol vannak a leggyakoribb tévedések?
  • Továbbfoglalkoztatás vagy felmondás: nincs meg a régi munkaköröm, talán újat ajánlanak, de az is lehet, hogy inkább felmondanak… mi jár nekem?
  • Tudnivalók a közös megegyezésről: hogyan tárgyalj, mire figyelj, ha ezt ajánlja a főnököd?

A programot vezeti:

Repka Ági

"Közgazdász, HR menedzser és munkajogi szakokleveles tanácsadói végzettséggel rendelkezem, 17 éve foglalkozom emberi erőforrás menedzsmenttel: toborzással, kiválasztással, személyzetfejlesztéssel, tréningekkel, munkajogi kérdésekkel (foglalkoztatás, munkaviszony-létesítés, -módosítás, -megszüntetés, munkáltatói jogkör gyakorlása…). Évekig dolgoztam közép-, és felsővezetői pozícióban, kisebb, nagyobb csapat szakmai vezetőjeként, köztük nem kevés anyuka főnökeként, tudom tehát, mit vár el egy munkáltató a beosztottjaitól. 7 éve hoztam létre, s írom azóta is a dolgozó mami blogot, ami online munkajogi és karrier-tanácsadást nyújt várandósoknak, s anyukáknak. Személyes vagy csoportos tanácsadás keretében együtt dolgozom magánszemélyekkel és alapítványokkal: karrier- és munkajogi tréninget tartok anyukáknak, s munkáltatóknak is. Rendszeresen jelennek meg cikkeim az írott és az online sajtóban, többek között a HR Portálon, a HVG Extra Pszichológia magazinban, a FEM3 Caféban és az RTL Klub reggeli műsorában pedig meghívott munkajogi szakértőként rendszeresen szoktam nyilatkozni."

www.dolgozomami.hu

https://www.facebook.com/dolgozomami/

Második modul

Új szerephez új stílus? Mit üzenünk a ruháinkkal a környezetünknek? Női szerepünk új minőséggel gazdagodik, s ez több mint külcsíny, érdemes vele alaposabban foglalkozni, hogy jól érezzük magunkat az új szerepünkben is. Az önbizalmat, magabiztosságot segíti, erősíti, ha a lehető legjobb formában mutatkozunk.

Ezen aprogramon a következő kérdéseket járjuk körbe és válaszokat kapunk:

  • Milyen gondolataid vannak a formáidról?
  • Miben érzed szépnek magad?
  • Tudod, hogy milyen színekben ragyog az arcod?
  • Összhangban van a bensőd a megjelenéseddel?

Ha úgy érzed, hogy megváltozott szerepedhez új „arculat” is kéne már, ha nem érzel összhangot a külsőddel, vagy szükséged lenne stílusváltásra, vagy csak megtalálnád végre az adottságaidhoz legmegfelelőbb külsőt, akkor keressük együtt a harmóniát önmagaddal. Célom az önazonos külső széppé tétele, az előnyök kiemelése, erősítve ezzel a kellemes, harmonikus megjelenést. Így haladva az elfogadás, a helyes ön-kép és önbizalom kialakítása felé.

A programot vezeti:

Varsányi Kriszta ruhatervező és mentálhigiénés szakember

A program időpontja:

Első modul 2018 Március 21. szerda 17:00-19:00 óráig

Második modul 2018 Március 28 szerda 17:00-19:00 óráig

A program díja:

A két modul összesen 8500Ft- ba kerül.

Természetesen előfordulhat, hogy csak az egyik alkalomra tudsz eljönni Ebben az esteben 5000Ft egy alkalom díja.

A programot minimum 10 fő jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Maximum 16 főt tudunk fogadni.

Jelentkezés:

A programra bejelentkezni az alábbi jelentkezési lapon lehet. A jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével és a program díjának befizetésével teljesül.

A program díját fizetheted átutalással, a következő számlaszámra: Magnetbank, Solymosiné Hoós Gabriella 16200106-11614889 Közleményben a program nevét és a számlázási  címedet tüntesd fel, hogy a számlát ki tudjuk állítani neked.

Vagy készpézben a Grübedliben H-P 8:30-12:30 ig.

Jelentkezési határidő: 2018 Március 14. Szerda

A program helyszíne:

KözHely Közösségi Tér

1131 Budapest, Fáklya u.4.