Közelgő ünnepeink

Kedves Vendégeink!

Lassan a 2015 –ös év végéhez közeledünk, ahhoz az időszakhoz, amelyik a gyerekes családok életének legkedvesebb és legtöbb szervezést igénylő időszaka. A Grübedliben már komoly hagyománya van ezeknek a kedves ünnepeknek.

ADVENTI KÉZMŰVES TEADÉLUTÁN 11.27 PÉNTEK 16:00

Az első karácsonyi ünnephez kötődő programunk az ADVENTI KÉZMŰVES TEADÉLUTÁN. Szeretnénk benneteket vendégül látni egy csésze finom teára és beszélgetés közben egy békés lassú délutánon a gyerekekkel közösen karácsonyi ajtódíszt, asztaldíszt és karácsonyfadíszt készíthettek nálunk. Mindenki a saját képességei szerint tud alkotni, mert Andi és Kati többféle szebbnél szebb ötlettel vár benneteket.

A programra a belépődíj 2500Ft/család, óradíjat nem számolunk. Hozzatok el mindenkit!:-)

MIKUKÁSJÁTÉK ÉS KÉZMŰVES DÉLUTÁN 12.05. SZOMBAT 16:00

Az egészen biztos, hogy a Mikulás - sok-sok szülő és szerintünk is az IGAZI - idén is meglátogatja a grübedlis gyerekeket. Idén azonban szeretnénk egy kicsit változtatni, bensőségesebbé és örömtelibbé tenni ezt a napot. Ezért idén először egy nagy mesére és játékra, kézműves foglalkozásra és grübedlis mikulás csomagra számíthattok. Örömteli együttlétet tervezünk veletek közösen, ahol TI szülők is egy kicsit újra gyerekek lehettek és a közös játék és alkotás során időtöket, játékos kedveteket és örömötöket adhatjátok a gyerekeknek. Természetesen a fő hangadó és játékmester szerepe a miénk, Ti csak engedjétek, hogy Titeket mi megajándékozhassunk a játék örömével.

A Mikulás csomagban pedig igyekszünk finom, de egészséges ajándékokat csempészni, mert tudjuk, hogy a szeretet tudatos.

Családi belépő 1 gyerekkel: 4000Ft/család

Családi belépő 2. 3, gyerekkel 5000Ft/család

Jelentkezési határidő: 2015.12.02. Kérünk egy pár soros dicséretet, amit eljuttatunk a MIkuláshoz, hogy annak kiséretében adhassa át a csomagot! :-)

Tipus: