Közös Kosár Klub

A Közös Kosár Klub egy program nálunk, amelyben egymás hasznára és segítségére fordíthatjuk a saját anyai Jedi erőnket és tudásunkat:-)

Sokfélék vagyunk mi anyukák, különféle tapasztalattal, praktikus és jól bevált ötlettel, saját magunk számára teljesen természetes tehetséggel, tudással az anyaság, gyermeknevelés, családi élet és nőiség témában.

Mindegyikünk jó valamiben, ez nem vitás!!

Van, aki a mosi pelusok guruja, más isteni mindenmentes recepteket tud, a harmadik a hordozókendők nagy mestere van, aki horgol…és napestig sorolhatnám.Sőt, mivel az anyaságunk előtt is volt életünk – talán halványan még emlékszünk rá:-))) – szakmai tapasztalatokkal is rendelkezünk nagyon sokféle témában.

Mivel a Grübedliben fő cél a közösség építése és segítése, ezért szeretnénk, ha ezt a sokféle tehetséget és tudást egymás hasznára fordítanánk. Pont úgy, ahogy egy közös kosárba, időnként beteszünk, időnként pedig kiveszünk belőle. Ez így mindenkinek jó!

Minden hónapban tartunk Közös Kosár klub alkalmakat általában csütörtök délelőtt ahol szeretnénk teret adni, hogy ezeket az egymás számára hasznos ötleteket, készségeket meg tudjátok osztani egymással.Hiszen jó ötletekre, tapasztalatokra az életet könnyítő dolgokra, mindig szükség van! Amikor a közösséget egy-egy téma foglalkoztatja, akkor külsős szakértőt is meghívunk, tehát nem csak felajánlásokkal, hanem témajavaslatokkal is tudod a Közös Kosár klubot segíteni.

A teljesség igénye nélkül témánk volt már:

  • hulladékmentes életmód kisgyerekkel
  • okoskütyük és a gyerekeink
  • mosipelus
  • gyermekkori fogápolás és fogas kérdések a gyermekfogorvostól

Hogyan is működik ez a valóságban?

A klub alkalmakon 10:30-11:30 ig olyan, egymást segítő praktikus, hasznos, érdekes témákat, gyakorlatokat mutathattok be egymásnak, ami a mostani gyereknevelős, anyai léteteket segíti, ami nektek bejött, ami jó ötlet, illetve amiről szívesen megtudnátok többet. Itt szóba jöhet bármilyen termék, amit Ti használtok, amiről jó tapasztalatotok van, esetleg árultok. Pl. hordozókendő, mosi pelus, hasznos könyv, jó receptek, diéta, szuper edények, öko betét…stb

Így minden a Közös Kosár klub alkalmain Titeket érintő témák körül beszélgethetünk, amíg a gyerkőcök is jól érzik magukat, játszanak, hiszen minden délelőtti programunk gyerekbarát…tudjátok, mint régen az asszonyok a fonóban Ja! akár kézműves technikák is jöhetnek, BÁRMI, ami TITEKET érdekel.Vagy azért mert csináljátok vagy azért, mert többet szeretnétek róla tudni.

Ha van olyan ötleted, ami úgy gondolod, hogy a többi anyuka hasznára válhat, és szívesen elhoznád, megmutatnád a többieknek, akkor oszd meg velünk az info@grubedli-hu címre írt levélben.

Az aktuális havi témát és időpontot az aktuális eseményeknél találod. Ha jössz és beteszel a közösbe, akkor aznap számodra a Grübedli szolgáltatásai ingyenesek.

Amennyiben értékesnek tartod ezt a kezdeményezésünket, kérjük vidd hírét, oszd meg azokkal, akiknek ez jól jöhet!

Szeretettel vár a Grübedlis anyukák és gyerekeik közössége!