Közösség és Grübedli Tagsági kártya

2018 szeptemberétől még nagyobb hangsúlyt helyezünk a hozzánk járó Anyukák jól-létére. Miért? Mert egy gyermek egészséges testi-lelki fejlődéséhez a „legegyszerűbb út”, ha az édesanyja jól van. Mert mi is anyukák vagyunk és tudjuk, hogy amikor kicsi gyermekünk van, néha nem is olyan egyszerű jól lenni. Ezért egy új  programot és egy új  szolgáltatást is indítunk. Mindkettő azt a célt szolgálja, hogy segítsük az anyaság gyönyörű, de rögös útján járókat. Ezen az úton ősidők óta a nőknek a közösség volt a legnagyobb erőforrása. Egy közösség, ahol hasonló örömök, élethelyzetek és nehézségek vannak.Örömforrás, támogatás, barátságok, kapcsolatok, segítség. Ha úgy érzed, hogy a Grübedli az a hely, ahová szívesen tartoznál, akkor jó hírünk van! A Grübedli Tagsági kártya kiváltásával minden szolgáltatásunkhoz kedvezményesen juthatsz hozzá!

Grübedli Tagság kártyával járó kedvezmények:

  • Játszócsoportunk használata, akár a hét minden napján 30 napig 1 gyerekkel
  • 50% kedvezmény a Mama klub díjából
  • 40% kedvezmény a Szülői konzultáció díjából
  • A Grübedli további, havi aktuális programjait kedvezményesen veheted igénybe ( pl. Mikulás ünnepség, előadások, workshopok)

A Grübedli Tagsági kártya díja 30000Ft/hó/gyermek. Minden hónap 10-ig tudod kiváltani, és az adott hónapra érvényes. A tagsági kártyát személyesen tudod igényelni minden hétköznap nyitvatartási időben. Azoknak a kedves vendégeinknek, akiknek 2018 márciusa és szeptembere között volt korlátlan bérletük, szeptemberre a tagsági kártya kedvezményesen 24000Ft.

Gyere! Téged is várunk szeretettel!